Monday, January 3, 2011

"Mama Cyda 1st GiveAway"




A giveaway, tagged oleh Cik sy buncit

Orang yg ditag ialah:
1. Eita
2. Hanis
3. Aidil


syarat2 penyertaan:


  1. Terbuka kepada semua blogger yg berada di Malaysia sahaja dan mesti jadik follower Mama.
  2. Buat entry bertajuk "Mama Cyda 1st GiveAway". Letakkan gambar kat atas tu dan jangan lupa letak sekali kat Side Bar dan link kan ke entry ini.
  3. Letak link blog ini kat BlogList korang. Bukan apa, senang nak update apa2 nanti.
  4. Tag tiga orang (lebih pun takpe) dan pastikan inform orang yang ditag itu.
  5. Last sekali tinggalkan link korang kat komen ye.

3 comments:

  1. thanx dear sbb sudi join
    gud luck yer

    ReplyDelete
  2. award for u lalink!! hehe

    ReplyDelete
  3. gudluck eh!! :D
    nice blog! :)
    sy folow :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...